Esthetische behandelingen

Hifu Ultracel Q Plus

HiFu staat voor High Intensity Focused ultrasound en is een behandeling voor niet chirurgische huidverstrakking op basis van geluidsgolven.
Op verschillende dieptes wordt er in de huid warmte afgegeven, waarna er een herstelproces plaatsvindt. Bij dit herstelproces vindt er een collageenaanmaak plaats en zien we een verstrakking van de huid en de onderhuidse weefsels plaatsvinden.

Deze behandeling is geen LASER en heeft ook zo goed als geen hersteltijd of bijwerkingen wanneer juist toegepast.
Bovendien is deze behandeling, anders dan sommige andere HiFu apparaten, bijna pijnloos en erg snel.

We kunnen het volledige gelaat behandelen van wenkbrauwlift en kraaienpootjes, tot wangen, kaaklijn en onderkin, hals en decolleté.
Naast deze indicaties kan de ultracel Q plus ook op grotere dieptes ingezet worden voor plaatselijke vetvermindering. Ideaal voor een onderkin of lokale vetophopingen van het lichaam.
Het effect komt geleidelijk aan opzetten en geeft een zeer natuurlijk resultaat.

Voor een optimaal effect behandelen we 1 tot 3 maal voor huidverstrakking en 2 tot 5 maal voor vetvermindering. Tussen 2 behandelingen zit minimaal 1 maand tussentijd.
Het effect is een huidverstrakking, vermindering van fijne lijntjes, fijnere poriën, egalere huid voor wat betreft pigment en fijne adertjes en een algmene verbetering van de contouren.
Ook wordt deze behandeling gecombineerd met pdo-draadjes, fillers of Profhilo.

Secret RF

Bij deze behandeling worden minimaal invasieve microneedling en precies gecontroleerde radiofrequentie gecombineerd voor een optimaal effect.
Door stimulatie en remodellatie van collageen in de huid kunnen een groot scala aan tekenen van de huidveroudering worden aangepakt.
Denk hierbij aan fijne lijntjes, pigmentaties, grove poriën, acne littekens maar ook striemen en zichtbare adertjes.

Afhankelijk van de indicatie wordt de diepte van de behandeling aangepast. Na de behandeling is de huid rood en eventueel licht gezwollen. Over het algemeen verdwijnen deze bijwerkingen na 12-24h, afhankelijk van de intensiteit van de behandeling.

Voor een optimaal resultaat raden wij 3 tot 5 behandelingen aan, afhankelijk van uw probleem en wensen.
De behandeling is geschikt voor alle huidtypes.

Fotofacial

Overmatige blootstelling aan zon, roken, alcoholgebruik, leiden vaak tot pigmentaties couperose en diffuse roodheid, met name ter hoogte van het gelaat, decolleté en handen. Deze ‘photoaging’ kan door middel van IPL ( lichtflitsen) znel en effectief worden aangepakt. Maar ook rosacea en restletsels van acné kunnen we behandelen.

Bovendien geeft de behandeling een licht collageenstimulerend effect.
De huid wordt na enkele behandelingen egaler, gladder en steviger.
De flisten voelen aan als elastiekjes die tegen de huid schieten en de huid kan wat gloeien. Ze ziet tijdelijk wat roder en pigmentvlekjes zijn tijdelijk donkerder voordat het pigment door het lichaam afgevoerd wordt.

Belangrijk om te weten is dat uw huid niet te zongebruind mag zijn voor de behandeling, en ook geen gebruik gemaakt mag worden van zelfbruiners. Na de behandeling moet u enkele weken voorzichtig met zijn met blootstelling aan de zon.

Emerald Fat Loss laser

De Emerald laser dankt haar naam aan de groene bundels van licht die ze uitstraalt. Deze 532nm laser is ontworpen om het vet te verminderen in specifieke gebieden van het lichaam.

Als de laserstralen de wand van de vetcel bereiken, maakt deze kleine gaatjes in die wand en ‘smelten’ het vet binnen de cel. Zo kunnen de vetten de vetcel verlaten en door het lymfesysteem afgevoerd worden.

Dit proces gebeurt geleidelijk over de loop van enkele weken.
Gemiddeld worden 1 tot 2 behandelingen per week uitgevoerd. Afhankelijk van hoeveel vet u kwijt wilt zijn er tussen de 6 en 12 sessies nodig. Een sessie duurt 15 – 30 minuten afhankelijk van de zone. (Manuele) lymfedrainage wordt sterk aangeraden om het vrijgekomen vet af te voeren.

Elk lichaamsdeel kan behandeld worden, gaande van buik en flanken , bovenbenen, armen, kuiten, en knieën maar ook de onderkin en zelfs het gelaat.

Naast vetverlies wordt vaak ook huidverstrakking gezien. Ook cellulite kan zeer effectief behandeld worden met deze lasertherapie.
Tijdens de behandeling ervaart u geen pijn of ongemak, er is geen hersteltijd en er zijn geen neveneffecten gemeld.

De behandeling is veilig en effectief en heeft een FDA goedkeuring.
Als u een gezonde en actieve levensstijl behoudt zijn de resultaten blijvend.

Schwarzy 

De Schwarzy is een EMS (Electro Muscle Stimulation) systeem en werkt d.m.v. magnetische stimulatie van de motorische zenuwen die de spieren in contractie brengen en vasthouden. Dit is een methode voor de opbouw van spiervolume, hetgeen kan helpen een strakker silhouette te verkrijgen.

Doordat de Schwarzy in staat is de spieren in een supramaximale contractie te brengen, iets wat met willekeurige spiercontractie niet mogelijk is, treedt er een mechanisme op waardoor adipocyten zodanig gestrest raken dat apoptose optreedt.

Daarnaast wordt het basaal metabolisme verhoogd hetgeen helpt overtollig vet te verminderen. 1 sessie komt overeen met 20.000 squats/sit-ups.

Welke resultaten kan je verwachten?
* Opbouw spiervolume
* Vetreductie
* Huidverstrakking en vermindering van cellulite

Wat verwacht ik na de behandeling?
* Er kan mogelijks spierpijn optreden 2 dagen na de behandeling. Het lijkt alsof u zeer intensief aan sport gedaan heeft. Spierpijn komt niet bij iedereen voor.

Laserontharing

Het is in de meeste praktijken niet meer weg te denken, de laserontharing. Veel mensen hebben last van ongewenste en/of overmatige beharing op lichaam of gelaat.

Ook zijn ingegroeide haren of acné inversa een hinderlijk probleem.
Laserontharing biedt u een oplossing hiervoor. Er zijn alleen veel verschillen tussen de apparaten op de markt, op gebied van techniek, effectiviteit, pijn en behandelduur.

De Elysion Pro is een platform waarbij alle huidtypes in alle seizoenen behandeld kunnen worden.
Bovendien is door de USP technologie de behandeling uiterst effecient en snel.

Volledige benen kunnen in enkele minuten behandeld worden.
Door de korte pulsen is de behandeling nauwelijks voelbaar.

PlexR Plasma

Plexr is een medisch plasma apparaat voor de verstrakking, verjonging en verwijdering van overtollige huid. Deze behandeling is ideaal voor de boven- en onderoogleden, kraaienpootjes, hals, decolleté, rokerslijntjes, handen en acne littekens.

Tijdens een PlexR behandeling vindt er een heel precieze verdamping van de bovenste laag van de huid. Als reactie trekken de elastische vezels van de huid samen en onstaat er een lifting. Dit is een natuurlijke bio-stimulatie. Door toename van collageen wordt er een dikkere dermis verkregen en verstrakt en verjongt de huid.

Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid verdoofd door een verdovende crème. Na de behandeling kan de huid branderig aanvoelen voor een paar uur en is de huid rood.
De volgende dag onstaan er korstjes op de behandelde huid die er na gemiddeld 1 week afvallen.

Nadien kan de behandelde huid nog enkele weken rood zien maar mag bedekt worden met make-up.
Het resultaat is snel zichtbaar maar optimaal na 3 maanden.

Vraag tijdens een consultatie of deze behandeling geschikt is voor u.

Cooltech Cryolipolyse

Het COOLTECH apparaat is een uiterst krachtige behandeling voor medische cryolipolyse.
Bij Cryolipolyse worden de onderhuidse vetcellen op een uiterst veilige manier afgekoeld tot -8 graden Celcius. De onderhuidse vetcellen zullen hierdoor afsterven en door het lymfesysteem worden afgevoerd. Dit proces duurt na de behandeling nog een 6-12 weken.
Gebieden die behandeld kunnen worden zijn de buik, lovehandles, heupen, billen, armen, etc.
Naar gelang de dikte van het onderhuidse vet zijn 1-3 behandelingen nodig voor het gewenste effect.
Die vetlaag kan met 40-60% verminderd worden na 2 behandelingen met 6 weken tussentijd. De resultaten zijn blijvend als u een stabiel gewicht behoudt.
We behandelen enkel mensen met een BMI onder de 25.

Ballancer Pro 

Het BALLANCER® systeem is een klinisch & wetenschappeijk bewezen techniek voor het efficiënt uitvoeren van lymfe- drainage voor medisch-esthetische behandelingen & volledige lichaamsmassages.
• Lymfedrainage en detox van het lichaam
• Verbetering van de bloedcirculatie
• Verbetering van de behandelresultaten in combinatie met cryolipolyse, HiFu,          Emerald laser, liposuctie…
• Versteviging, verjonging en verstrakking van de huid, vermindering van cellulite
• Voorkomen en behandelen van lipoedeem en zware benen & pijnvermindering na lang rechtstaan
• Stressvermindering en sportregeneratie
• Verbetering van de spijsvertering
Voor een optimaal effect raden we aan deze behandeling 2 maal per week te doen gedurende 5 weken.
Het is een veilige en ontspannende behandeling. De behandeling duurt 40 minuten en u kunt direct erna uw normale activiteiten hervatten.

Picoplus

PICOPLUS® is het product van de volgende generatie na de top-of-the-line reeks van Q-switched Nd:YAG laserapparaten, die de afgelopen 15 jaar door Lutronic geperfectioneerd werden en die de pulsmode van nanoseconden tot picoseconden op de proef stellen. PICOPLUS biedt vier golflengten: 532 nm, 595 nm, 660 nm en 1064 nm. Deze verscheidenheid aan golflengtes geeft de mogelijkheid om zelfs de moeilijkste casussen te behandelen. De PicoPlus heeft deze eigenschap geërfd maar werkt in het krachtige en stabiele picoseconde.
De beschikbaarheid van gespecialiseerde handstukken op vier verschillende golflengtes, gecombineerd met de pulsduur in picoseconden, maakt de verwijdering van zowel meerkleurige als zwarte tatoeages nog effectiever. Bovendien kan PICOPLUS® epidermale en dermale pigment gekleurde letsels aanpakken en kan het ook niet-gepigmenteerde huidproblemen zoals rimpels, littekens, acnelittekens behandelen.
De kracht zit in de puls.
Hoe langer de puls, hoe hoger de temperatuur en hoe groter het risico van resulterende thermische schade aan het omringende weefsel. Met de kortere pulsduur (pico seconden) kunt u nu de maximale vermogensinstellingen gebruiken zonder weefselbeschadiging te riskeren, het is dus snel en veilig. Nano creëert grotere deeltjes die voor het lichaam moeilijk te verwijderen zijn. Pico creëert microdeeltjes die het lichaam gemakkelijker kan afbreken.
Volgende behandelingen zijn mogelijk:
•Tatoeage verwijderen
•PMU verwijderen
•Pigmentaandoeningen
•Sproeten
•Café-au-lait
•Huidverjonging
•Rimpels
•Littekens
•Acne littekens

Jovena

RESTAURATIE VAN SPIEREN
FACESTIM ® is gebaseerd op de gelijktijdige combinatie van RF-diathermie met spiercontracties (DiatermoContraction®).
De RF Diathermic Pulse stimuleert de aanmaak van collageen- en elastinevezels terwijl het comfort tijdens de behandelingssessie behouden blijft.
De spiersamentrekkingen, die worden gegenereerd door de gepatenteerde RF Diathermic Pulse, kunnen worden gecombineerd met de thermische actie, geproduceerd door de RF-diathermie om huidverstrakking en -versteviging te bevorderen. Het FACESTIM® handstuk heeft een gepatenteerde, reticulaire geometrie voor geoptimaliseerde en homogene warmtediffusie. Een geweldige tool die het hele jaar door ingezet kan worden.