Beauty

Innofacial

Deze niet-invasieve behandeling combineert de voordelen van next-level hydrodermabrasie, chemische peeling, geautomatiseerde en pijnloze extracties en een insluizen van antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden.
De behandeling reinigt en voedt de huid. U gaat buiten met een frisse schone huid en een prachtige glow.

De indicaties voor deze behandeling zijn: zonneschade en pigmentvlekken, actieve acne en acne littekens, een vette huid met comedonen en talgproppen, vochtarme huid en fijne rimpels.

Voor een huid met veel comedonen of veel zonneschade raden wij de behandeling aan in kuurvorm met 4 tot 6 behandelingen om de 2 weken.
Bovendien kan met dit toestel ook een lymfedrainage gedaan worden van het gelaat, wat nuttig kan zijn wanneer u bijvoorbeeld vocht vasthoudt rondom de ogen.

De behandeling wordt afgesloten met LED licht op de huid, hetgeen kalmerend en herstellend werkt.

Microneedling

Bij microneedling met een dermapen worden er met hele fijne naaldjes vibrerend kleine kanaaltjes in de huid gemaakt.
Verschillende cocktails van actieve stoffen worden aangebracht en op die manier in de huid gesluisd.

De huid wordt steviger door de aanmaak van collageen en elastine. Acne littekens en fijne lijntjes verzachten en poriën ogen fijner. De huid wordt egaler van kleur en stralender.

Er wordt voor de behandeling een verdovende crème aangebracht. Na de behandeling ziet de huid rood voor 12 tot 24 uur.
We raden 4 tot 6 behandelingen aan om de 2-4 weken.

Peelings eneomey

De professionle peelings van Eneomey zijn hooggedoseerde combinatiepeels op basis van glycolzuur, retinol of salicylzuur.

Er zijn verschillende peelings voor de verouderde huid, de huid met veel pigmentaties of de acne huid.

Voor een goed resultaat raden wij aan voor en na de behandeling uw huid te behandelen met specifieke producten. De arts of de assistente zal u hier meer informatie over kunnen geven.

De peelings doen we best 4 maal met een tussentijd van 2 weken. De meeste mensen vervellen niet of heel beperkt na een dergelijke peeling.

Dermaplaning

Bij dermaplaning worden er met een chirurgisch mesje heel oppervlakkig dode huidcellen, donshaartjes en oppervlakkige pigmentaties verwijderd. Dit doet geen pijn en wordt zelfs als ontspannend ervaren.

De huid wordt heel egaal en glad en krijgt een prachtige glow. Acne krijgt minder de kans om op te komen omdat de dode huidcellen zijn verwijderd.

Na de dermaplaning behandeling kan de huid extra goed stoffen opnemen en kunnen behandelingen des te beter inwerken. Deze behandeling wordt dan ook vaak gecombineerd met speciale maskers, peelings of microneedling.

Iedere 4 a 6 weken kan deze behandeling herhaald worden en dit wordt ook aangeraden voor een blijvend mooi resultaat.

We doen deze behandeling niet als u last heeft een actieve huidinfectie (koortsblaasjes, uitgebreide acne) of eczeem.

Brows

U kunt bij ons uw wenkbrauwen mooi laten shapen met behulp van wax en/of een pincet.

Kleuren met wenkbrauwverf of zelfs Henna is mogelijk!
Hennabrows zijn een natuurlijke manier om de wenkbrauwen tijdelijk wat donkerder en strakker te maken.

Het blijft een stuk langer zitten dan gewone wenkbrauwverf en doordat de huid ook gekleurd wordt oogt het resultaat mooi afgelijnd. De kleur wordt samen met u bepaald.


De henna blijft ongeveer 1 à 2 weken op de huid en de haartjes blijven gekleurd voor 4 -6 weken.

PRX-T33 biorevitalisatie

Deze relatief nieuwe behandelmethode is anders dan een klassieke peeling of skinbooster. Door een unieke samenstelling van TCA en waterstofperoxide op de huid aan te brengen geeft dit een ongekende revitalisatie van de huid zonder de opperhuid te beschadigen.
De behandeling is van korte duur en zorgt voor een instant effect zonder dat uw huid vervelt. Ook mag deze behandeling in de zomermaanden uitgevoerd worden.

Er is een onmiddelijke intense hydratatie, verbeterde huidstructuur en elasticiteit en vermindering van rimpels en littekens.
Voor een optimaal resultaat wordt aangeraden deze behandeling 1 maal per 7-14 dagen te ondergaan en dit voor 3-5 weken.

Om de behandeling dieper te laten inwerken kunnen we deze combineren met een microneedling behandeling.
De behandeling wordt als niet pijnlijk ervaren.

Bioslimming

Bioslimming is een revolutionaire lichaamsbehandeling die zichtbaar en langdurig resultaat geeft vanaf de eerste behandeling. Bioslimming onderscheidt zich van de traditionele body wraps door het gebruik van natuurlijke ingrediënten (zonder Parabenen), de eenvoudige behandelingsmethode en de uitstekende resultaten.
Daarnaast heeft het een uitstekende hydraterende en huidverstevigende werking.
Bioslimming vermindert aanzienlijk cellulitis,stimuleert gewichtsverlies en verbrandt calorieën. Op unieke wijze gebruikt Bioslimming beide thermale componenten (koud & warm) in de combinatie met verschillende plantenextracten, hoge cafeïne concentraties, essentiële oliën en algen extracten.
De Bioslimming behandeling zorgt voor aanzienlijke vermindering van cellulitis (47%) en lipolyse (vetverbranding) in de tweede huidlaag.
De bindweefselmassage waarmee de gels worden aangebracht vermindert cellulitis, breekt vetten af en stimuleert het lymfesysteem om afvalstoffen te verwijderen. De resultaten zijn direct en langdurig zichtbaar. Het unieke van Bioslimming is het gebruik van actieve ingrediënten ‘thermo agents’.
Het samenwerken van koude en warmte stimuleren het onttrekken van vocht in de haarvaten en de absorptie van vetzuren. Dit zorgt ervoor dat de ”sinaasappelhuid“ verdwijnt.

Cupping

Cupping tegen cellulite is een effectieve manier om cellulite te bestrijden dankzij het verbeteren van de bloedsomloop en het los masseren van onderliggend bindweefsel.
Als je last hebt van cellulite, als je het wilt verminderen of erger wilt voorkomen dan ben je op de juiste plek.
Cupping is een methode om cellulite te bestrijden met behulp van ‘cellulite cups’.
Maar hoe werkt het nou eigenlijk?
De cups zuigen vacuüm, het vacuüm zorgt ervoor dat de doorbloeding gestimuleerd wordt en dat je spieren/bindweefsel wordt los gemasseerd.