About

Over ons

Evolve Clinic is een medische privékliniek gespecialiseerd in anti-aging, injectables, regeneratieve behandelingen en huidverbetering voor gelaat en lichaam.
Een jarenlange ervaring in het vak en het streven naar een gebalanceerd en zeer natuurlijk ogend uiterlijk maken de kliniek uniek.
Wij bieden zeer persoonlijke en hoogkwalitatieve zorg en een brede waaier aan behandelingen.
Naast de medisch esthetische zorg is er ook aandacht voor gespecialiseerde lasertherapie en beautybehandelingen.
Onze splinternieuwe kliniek in het centrum van Schilde is onze basis waar u terecht kan voor alle consultaties en behandelingen.
In alle rust en ruimte kunnen we u meenemen en begeleiden met de nieuwste technieken en uitgebreide expertise.
Op de kleinere locatie in Halle-Zoersel kunt u nog terecht voor consultaties en injectable behandelingen.
Ons team van artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten zetten u als patiënt of cliënt centraal!

Behandelingen

Dr. Pamela Willekens

Dr Pamela Willekens heeft ruim 16 jaar ervaring in de niet-chirurgische esthetische geneeskunde.
Na haar studie geneeskunde te hebben afgerond in 2006 aan de universiteit van Antwerpen specialiseerde zij zich in dit vakgebied en werkte in verschillende klinieken in Nederland en België , waaronder 7 jaar bij de Velthuiskliniek.

Sinds 2011 geeft zij ook trainingen aan collega artsen voor injectables als fillers, PRP en met name PDO draadliften.
Veiligheid, subtiliteit en een zachte behandelwijze staan voorop.

Dr. Esther Mesters

Ik heb mijn geneeskunde studie aan de Rijks Universiteit te Groningen gedaan. Voorafgaand aan de registratie voor de opleiding tot plastisch chirurg heb ik in meerdere ziekenhuizen gewerkt zowel op de afdeling algemene heelkunde als de afdeling plastische chirurgie.
In 1998 ben ik gedurende 3 jaar werkzaam geweest als arts assistent heelkunde. Ik was daar de eerste vrouwelijke chirurgische arts assistent. Vervolgens van 2001 tot 2004 mijn opleiding tot plastisch chirurg doorlopen in het U.M.C st-Radboud te Nijmegen onder leiding van opleider Prof.dr.P.H.M. Spauwen.

Lees meer

Dr. Philippe Van den Steen

Dr Philippe Van den Steen studeerde af als arts aan de Universiteit Antwerpen in 2008. Hij koos na een jarenlange carrière als diensthoofd spoedgeneeskunde voor een nieuwe uitdaging als esthetisch arts.
Hij besloot zich te specialiseren in aangezichtsbehandelingen met als doel het creëren van natuurlijke resultaten met onder andere spierontspanners en fillers.

Nathalie Michiels
Dermatograaf

Nathalie Michiels heeft jarenlange ervaring als trainster in de PMU en beauty wereld. Als eigenares van The BrowFactory in Antwerpen is Nathalie zich meer gaan verdiepen in Medical permanente make up (tepelhofreconstructie, littekenverwijdering, striae camouflage)
In combinatie met de picoplus laser werkt ze op littekenbehandelingen en tattooverwijdering. Met haar warme en open persoonlijkheid weet ze mensen in de aanvangsfase van een behandeling volledig op hun gemak te stellen.
Toegankelijkheid, eerlijkheid, kwaliteit en kennis primeren en dit in een positieve en persoonlijke sfeer.